Wat je moet weten om eeuwige liefde te vinden

Wie wil er niet nog lang en gelukkig door het leven gaan . Met een partner die je nooit verraadt of pijn doet?
Zelfs de meest cynische onder ons kan zeker niet ontkennen dat er altijd iemand in je hoek vecht. Iemand met wie je helemaal jezelf kunt zijn, iemand met wie je graag oud kunt worden …
Maar als het gaat om het vinden van die heel speciale persoon.. Weten de meesten van ons niet waar ze moeten beginnen met zoeken. We hebben de neiging om te denken dat er eerst iets groots en dramatisch moet gebeuren om eeuwige liefde te vinden.

Misschien verkopen we al onze bezittingen en verhuizen we naar de andere kant van de wereld. Waar we per ongeluk een knappe vreemdeling ontmoeten? Of creëren we een filmscène die de moeite waard is voor een Ocsar. Om onze eeuwige liefde te uiten en een oude vlam weer aan te steken?

Moet er magie bij betrokken zijn om eeuwige liefde te vinden?

Eerlijk gezegd? Ja en nee.
We zijn geconditioneerd door romans om ons te concentreren op het bereiken van de perfecte soort liefde. Maar we vergeten dat als we dat eenmaal doen, we het ook moeten onderhouden.
De verhalen die ons worden verteld, stellen vaak levens veranderende liefde voor als een product van het lot. Het lot van een of andere toevallige gebeurtenis die buiten jouw macht ligt. De sterren zullen op één lijn komen te staan. Het universum zal samenspannen zodat je je Mr Perfect kunt ontmoeten, toch? Nou, misschien wel. Maar als ze dat doen, dan is dat nog maar het begin van je verhaal.

Wat ga je daarna doen? Wat gebeurt er als de film eindigt met een ‘nog lang en gelukkig leven’ . En het stel aan hun lot wordt overgelaten, voor elke dag van de rest van hun leven?

Om eeuwige liefde te vinden, hoeft u er alleen maar voor te kiezen. Blijf het dan kiezen. En dat op zichzelf is absoluut niets minder dan magie.
Eeuwige liefde is een beslissing die je elke dag neemt. Inderdaad, elk moment dat je samen met je speciale persoon doorbrengt. Is een nieuwe kans om te oefenen met open, geven en liefhebben. En dat zijn jouw bouwstenen voor geluk op lange termijn.

Beschouw je relatie als een plant. Zelfs als het zaadje er is, zal het niet groeien tenzij je eraan denkt om het water te geven . Regelmatig te controleren hoe gezond het eruit ziet. Relaties die de tand des tijds doorstaan ​vergen bewust werk – en soms best veel!

Het eerste waar je je bewust van moet zijn, is balans

Het eerste waar je je bewust van moet zijn, is balans : balans tussen de grote gebaren en de alledaagse dingen. Ja, je moet zeker de tijd beschermen in je drukke schema’s om samen op avontuur te gaan. Maar eeuwige liefde gaat ook over de rustige nachten binnen, geknuffeld op de bank terwijl je Netflix kijkt .
Sta niet toe dat een geïdealiseerde visie van hoe uw leven samen eruit zou moeten zien, het leven dat u al leidt, kleineert of negeert.
Om eeuwige liefde te vinden, hoef je niet altijd bergen te verzetten. Soms is het voldoende om een ​​beetje te bewegen, zodat je geliefde wat meer ruimte op de bank kan hebben.

Een langdurige relatie aangaan betekent ; besluiten om zowel tijdens de saaie als de meest opwindende tijden om de ander te geven.
Bijvoorbeeld: wat zijn de kleine, alledaagse ergernissen die hun humeur echt kunnen bederven? Wees eerlijk! Weet je dat het ze opwindt als je de afwas niet genoeg afspoelt voordat je ze in de vaatwasser zet. Of dat het browsen op je telefoon tijdens het praten je in een stroomversnelling brengt?

Als u op de hoogte bent van, en echt rekening houdt met, zal uw relatie een groot verschil maken.
Het is oké als je elkaar niet altijd leuk vind.
Elkaar echt leuk vinden en dezelfde waarden delen is de sleutel tot een lang, gelukkig en meestal conflictvrij leven samen.


Als je echt eeuwige liefde wilt vinden, moet je je vooroordelen loslaten

Zoals dat gelukkige stellen nooit ruzie maken, elkaar irriteren of vechten.
De waarheid maakt niet uit hoe attent je bent op elkaars bijzonderheden. Er is absoluut geen manier om over alles op één lijn te zijn.

Het kunnen niet altijd regenbogen en rozen zijn… Tenminste niet zonder doornen en wat regen!
Natuurlijk kun je – en zou je – je meningsverschillen moeten oplossen. Je kunt samen praten in een gezellige sfeer. U kunt prioriteit geven aan kwaliteit, tijd alleen en meer praten over uw seksuele behoeften.

Wat je echter niet moet doen, is je zorgen maken dat je op de een of andere manier “minder” bent. Minder dan de stellen die je op Instagram of facebook ziet. Zelfs als je partner niet altijd je beste vriend is. Zelfs op de dagen dat ze je een beetje irriteren, gaat de liefde die je deelt nergens heen. Vertrouw en volg dat.
Als je van jezelf houdt, zul je eeuwige liefde vinden.

Hoe kun je eeuwige liefde vinden als je niet echt van jezelf houdt?


Ja, het klinkt als een zin uit een zelfhulpboek, maar het is waar.
Je kunt de beker van je partner niet goed vol houden als die van jou leeg raakt. En je kunt ze absoluut niet leren vertrouwen en ze de ruimte geven die ze nodig hebben. Nodig om te groeien, als je het gevoel hebt dat er niet aan je eigen behoeften wordt voldaan.

Dus om je relatie te laten bloeien , moet je ook voor nummer één zorgen. Breng wat tijd alleen door. Doe dingen die je opwinden (heb je wat ideeën voor een solo date night nodig ?). Wees vooral bewust en bedachtzaam over uw eigen behoeften. Je verdient niets minder.
Eeuwige liefde klinkt misschien als iets uit een sprookje, maar het is eigenlijk heel echt
Eeuwige liefde is niet alleen voor prinsessen in kastelen, met ridders die een glanzend harnas dragen. U kunt het ook hebben.

Om het te vinden, moet je alle dingen vergeten die je denkt te weten over relaties. Concentreer je in plaats daarvan op wat je in en om je heen hebt. Vertrouw erop en op jezelf en blijf ervoor kiezen.

Natuurlijk zal het niet altijd gemakkelijk zijn of een vlotte rit . Als dat niet zo is, betekent dat gewoon dat je normaal bent!
Maar we kunnen beloven dat als je eeuwige liefde vindt, het de moeite waard zal zijn.