Een losse relatie kan een goede plek zijn om te beginnen

Mijn naam is diamongirl , ik ben 39 jaar oud. Een losse relatie zie ik wel zitten en kan een begin zijn. Mijn interesses en hobby’s zijn reizen, bijvoorbeeld TunesiĆ«, maar ook de mooie plekken in Duitsland zijn erg populair om ontdekt te worden. Voor mij is het belangrijk voor mijn leven dat ik geniet van mijn vakantie en de mooie kanten van het leven ontdek met een liefdevolle toekomst.

Speel graag muziek, maak een wandeling langs het meer in het bos. Ik ben graag in de natuur , ik zou graag weer een korte vakantie willen. Ik hou van de romantiek van zonsopgang en zonsondergang, er zijn zoveel dingen die leuk zijn. Ook de stilte zo nu en dan. Nog een ding over mezelf, ik drink geen alcohol en ben sinds 2008 eindelijk een niet-roker. De losse relatie wordt echter vaak verkeerd begrepen. Wat ik wil zeggen is dat de andere partner niet per se op dezelfde of volgende plaats hoeft te wonen. Elkaar leren kennen over deze afstanden moet heel spannend en interessant zijn.

Een relatie kan zich ook goed ontwikkelen over een lange afstand. Op zo’n afstand is het geen probleem om samen te komen. Samen iets leuks te beleven op kleinere of grotere schaal. Je zou samen genieten van de tijd, dan weer uit elkaar gaan. Ieder in zijn eigen huis ,zijn appartement, of niet. We kijken in ieder geval alweer uit naar de volgende ontmoeting met elkaar . Begin eerst met een losse (afstands) relatie dat zou een goed begin kunnen zijn, waarom niet? Ik kijk uit naar een nieuw begin met jou.

Naam x1diamongirl
Geslacht Vrouw
Leeftijd39 jaar
Zoekt een Man
Land Belgiƫ
Regio Vlaams-Brabant
Gemeente Boortmeerbeek
Postuur Mollig
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Hoger niveau
levensstijl:
Ik rook niet
Belangstelling voor:
Boeken lezen, Dansen, Kunst & Cultuur, Televisie kijken, Computers & Internet, Astrologie, Politiek