Een oprechte, boeiende en hopelijk duurzame relatie

Een oprechte, boeiende en hopelijk duurzame relatie dat is waar ik voor wil gaan.
Hoewel ik het idee niet leuk vind om mezelf in een paar regels van een profiel te vertellen, zal ik het toch proberen.
Ze omschrijven me als jeugdig qua uiterlijk en persoonlijkheid, gevoelig en sentimenteel maar ook praktisch en vastberaden. Loyaliteit, oprechtheid en goed onderwijs zijn waarden die mij vertegenwoordigen en die ik waardeer bij mensen. Ik ben ironisch en reflecterend, ik hou van observeren en luisteren. Interesses variëren van lezen, reizen, kunst en theater …

Als het weer het toelaat ben ik liefhebber van de zee en de natuur in het algemeen. Mijn beste herinneringen zijn verbonden met de emotie van een landschap, een verrassende ontmoeting, een onverwacht gebaar.
Ik ben niet op zoek naar avonturen of tijdverdrijf, maar naar een oprechte, boeiende en hopelijk duurzame relatie. Die kan alleen worden opgebouwd met een gemotiveerde en sentimenteel vrije man. Ik hou er niet van om mijn energie te verspillen met specifieke verzoeken. Een gemotiveerd persoon, die nog steeds wil liefhebben. Gevoelig en oprecht is en met wie ik het dagelijkse leven kan delen … het lijkt triviaal, maar het is helemaal niet voor de hand liggend.

Naam x1debbie
Geslacht Vrouw
Leeftijd37 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Oost-Vlaanderen
Gemeente Sint-Martens-Latem
Postuur Normaal
Afkomst Negroïde
Burgelijke staat Gescheiden
Opleidingsniveau Gemiddeld niveau
levensstijl:
Ik rook
Belangstelling voor:
Romantiek, Muziek, Dansen, Films, Televisie kijken