Ik ben op zoek naar een blijvende relatie

Dit is de eerste keer dat ik dit probeer, dus ik vind het niet prettig om de details over mezelf te delen, maar hier zijn de basisprincipes. Wat ik zoek is een blijvende relatie. Vrijgezel, lief, zorgzaam, eerlijk, onafhankelijk, ambitieus en knap. Ik hou van sport en het buitenleven, ik hou van reizen, de stad bezoeken, een andere wereld ontdekken. Op zoek naar een volwassen man die me het orgasme en de opwinding van het leven zal geven. Ik geloof dat leeftijd slechts een getal is en dat uiterlijk het hart niet definieert.

Hoop dat we iets samen kunnen beginnen, ik ben op zoek naar een echte man die serieus. Iemand die klaar is voor iets serieus dat kan leiden tot een zinvolle relatie. Iemand die zowel vriend als minnaar is met wie we van elkaars gezelschap kunnen genieten en dingen samen kunnen doen. Ik zou graag bij een man zijn met wie we samen plezier kunnen hebben. Elke situatie aankunnen, de touwtjes in handen nemen . Een man die echt gelukkig is met zichzelf en geluk met mij wil delen.

Zou graag een relatie hebben met alle vonken en met iemand kunnen opgroeien. Als dit uw hart te goeder trouw ontmoet, kijk ik ernaar uit om naar u te luisteren. En geluk in ons hart te brengen. Ik ben op zoek naar een serieuze man tussen de 38 en 80 jaar. Graag reageren met een foto en iets over jezelf.

Naam x1Alianne60
Geslacht Vrouw
Leeftijd47 jaar
Zoekt een Man
Land Belgiƫ
Regio Limburg
Gemeente Ham
Postuur Normaal
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Lager niveau
levensstijl:
Ik drink sociaal, Ik heb kinderen
Belangstelling voor:
Gezelschapsspellen, Politiek, Televisie kijken, Astrologie, Kunst & Cultuur