Een serieuze dating gericht op samenleven

Ik ben een 53-jarige vrouw, mooi, goed opleiding gehad en goed werk. Hou van reizen, oude dorpjes bezoeken en wandelen in de natuur. Ik ben een heel romantisch, loyaal en trouw persoon.
Op zoek naar een man met wie ik weer een leven kan opbouwen. Met wie ik een relatie kan opbouwen op basis van wederzijds respect. Ik ben niet op zoek naar avonturen of verhalen die beperkt zijn tot weekendbijeenkomsten. Maar een serieuze dating gericht op samenleven.

Daarom zou ik willen vragen om alleen en exclusief gecontacteerd te worden door een man die serieuze bedoelingen heeft. En die, net als ik, dol is op reizen, weekendtrips maken… Maar ook lekker thuis dineren bij kaarslicht voor de open haard. Ik ben op zoek naar een man, met een prettige uitstraling, strikt tussen de 50 en 55-56 jaar. Houd er rekening mee als u niet aan deze vereisten voldoet om onnodige tijdverspilling te voorkomen. Grote leeftijdsverschillen en grote afstanden veroorzaken vaak argumenten en meningsverschillen over verschillende standpunten en verschillende behoeften. Bedankt

Naam x1Partygirls4
Geslacht Vrouw
Leeftijd53 jaar
Zoekt een Man
Land Belgiƫ
Regio Limburg
Gemeente Lummen
Postuur Normaal
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Anders
levensstijl:
Ik heb kinderen
Belangstelling voor:
Dansen, Religie, Boeken lezen, Televisie kijken, Uit eten gaan, Muziek, Politiek