Langeafstandsrelatie, enkele tips

Als u een langeafstandsrelatie heeft, volgen hier enkele tips.

Beschouw ze niet als absolute en onaantastbare dogma’s, maar als aanwijzingen en ideeën om uw relatie te laten voortduren.
Als u een paar jaar geleden een langeafstandsrelatie had en met uw partner wilde praten. Werd u gedwongen om uw vaste telefoon of een openbare telefooncel te gebruiken.
Dan moest je van tevoren afspreken om tegelijkertijd thuis te blijven . Om gevonden te worden, dus moest je een contactrooster hebben.

Tegenwoordig helpt technologie liefhebbers van lange afstanden en er zijn veel manieren om verbonden te blijven.
Je kunt je stemmen horen wanneer je wilt dankzij de mobiele telefoons die je altijd bij je hebt. Je kunt selfies en foto’s uitwisselen die laten zien wat je doet.
Berichten sturen via whatsapp, messenger… en altijd met elkaar in contact blijven. En de lijst kan eindeloos doorgaan, want er worden veel apps en nieuwe tools geboren om verbonden te blijven.
Ondanks al deze hulpmiddelen is het echter niet eenvoudig om een ​​langeafstandsrelatie te onderhouden en uit te voeren.

De kosten om elkaar te zien en elkaar te bereiken kunnen nog steeds belangrijk zijn. Niet altijd gemakkelijk te dragen. Afhankelijk van de baan heb je misschien niet veel vrije dagen of kun je ze gebruiken wanneer je maar wilt. Toch gaan steeds meer paren een langeafstandsrelatie aan ondanks alle objectieve moeilijkheden die vroeg of laat zich voordoen.
Zullen ze eindigen?
Hoe lang zal hun liefde duren?

Hier zijn handige tips en geheimen om een ​​liefde op afstand te laten duren.

Waarom begin je een langeafstandsrelatie?

Een langeafstandsrelatie wordt zelden van tevoren gepland, meestal zijn mensen “slachtoffers van gebeurtenissen”. Heel gebruikelijk is het feit dat de twee mensen een normale relatie hebben . Dat een van hen voor werk naar een andere stad moet. Of een van de twee besluit om in het buitenland te gaan studeren. Ook al is het maar voor een beperkte tijd. De relatie tot dan toe verliep goed en men wil deze ondanks de afstand voortzetten.


Een ander veel voorkomend geval is wanneer iemand veel tijd doorbrengt in een andere stad dan die van herkomst. Voor werk of vrije tijd en iemand ontmoet met wie hij de relatie begint.
Dit is het klassieke geval als je op vakantie gaat en in de stemming bent om nieuwe mensen te ontmoeten. Liefde op het eerste gezicht, we brengen een paar heerlijke dagen samen door en besluiten door te gaan met daten.

Er zijn andere gevallen waarin de langeafstandsrelatie kan worden gepland. Bijvoorbeeld als je jong bent samen. En je weet al dat je naar een andere stad wilt verhuizen om naar een bepaalde universiteit te gaan. Dankzij internet worden de laatste tijd veel liefdes op afstand geboren
Dankzij sociale netwerken heb je het gemak om veel mensen online te ontmoeten. Je vindt elkaar leuk en wil je online een echte relatie aangaan.

In alle hierboven genoemde gevallen beseffen paren al snel dat afstand een ernstig obstakel kan zijn. Vooral voor het succes van hun relatie.

Een van de grote verschillen tussen een geplande afstandsrelatie en een toevallige relatie is… Dat in het eerste geval de datum van toenadering vaak al is bepaald. Het is dus zeker dat het een langeafstandsrelatie is . Maar op tijd om er dan een normale relatie van te maken.

Kunt u een langeafstandsrelatie onderhouden?

Een langeafstandsrelatie zal succesvol eindigen als vroeg of laat de afstand word geëlimineerd en het paar herenigd word. Dit betekent dat een van de twee partners zijn baan en zijn stad zal verlaten om zijn leven te veranderen. De eerste tip is dat ze een deadline moeten hebben
Het doel is om samen te leven met de persoon van wie je houdt. Dus vanaf het begin is het belangrijk om het licht aan het einde van de tunnel te zien. Het is belangrijk dat het aftellen is begonnen.

Als je daarentegen vanaf het begin weet dat de afstand nooit zal worden overbrugd, kan de relatie heel gemakkelijk mislukken. En de tijd zal komen dat een van de twee partners moe wordt.
Een van de belangrijkste redenen voor het succes . Van dit soort relaties is dat u er zeker van bent dat u ooit samen zullen leven.

De tweede tip is dat beide partners volwassen en vredig zijn
Dit type relatie is niet voor iedereen geschikt en je moet een aantal zeer specifieke kenmerken hebben. Ook al zijn het vaak jonge mensen die een langeafstandsrelatie beginnen. Het is moeilijk lang vol te houden, ik heb het over de klassieke zomerliefde. Bovendien moet je stevig genoeg zijn om de verleiding te weerstaan. Het is onwaarschijnlijk dat een jongeman met duizend hormonen die rond zijn lichaam lopen, zoveel controle kan hebben.

Hoe het te beheren
Langeafstandsrelaties hebben zeer specifieke regels waardoor ze lang meegaan.
Zoals gezegd is het essentieel om een ​​datum van toenadering in gedachten te houden waarin we gaan samenwonen.
Het kan zijn dat een van de twee partners zijn stad verlaat en in die van de ander gaat wonen. Of dat ze allebei hun plaats van herkomst verlaten om naar een andere plek te verhuizen.

Het belangrijkste is om eerlijk tegen jezelf te zijn en in gedachten te houden wat je van deze relatie verwacht.