Hoe om te gaan met stilte op een date ?

Het gebeurt wel eens dat er een stilte is op je date. Als dat het geval is, moet u weten hoe u met stilte om moet gaan tijdens een afspraak (zelfs online ). Hoezeer ik je ook kan helpen en voorbereiden… Het is zeer waarschijnlijk dat je momenten zult meemaken waarin je niets gênant vindt.

Hoe vaak heb je tijdens een afspraak te maken gehad met gênante stiltes?
Dus hoeveel hoopte je dat er iets zou gebeuren om het ijs te breken?
Zijn er technieken om met stilte om te gaan tijdens een afspraak?
In werkelijkheid is het een vrij veel voorkomende gebeurtenis en houdt het verband met meerdere factoren. Gebrek aan vertrouwen bij de mensen waarin we geïnteresseerd zijn, maar ook gewoon verlegenheid.

Probeer niet te ontsnappen aan de stiltes
Allereerst betekent stilte op een date niet noodzakelijkerwijs dat er iets mis is . Of dat de persoon met wie we uitgaan niet de juiste is.
In werkelijkheid zou het in feite precies het tegenovergestelde kunnen betekenen. Het zou nutteloos worden om te weten hoe met stilte om te gaan tijdens een afspraak.

Het eerste dat u moet doen, is niet proberen te ontsnappen aan deze momenten van stilte. Maar ze in plaats daarvan gebruiken om u te kunnen concentreren op uw gevoelens. Harmonie te zoeken met de partner met wie we op verschillende manieren zijn. Vooral kijken, lichaamstaal, fysiek contact, spiegelen ,die niets meer zijn dan simpele maar krachtige tools om te verleiden.

Omgaan met stilte tijdens een afspraak: noodvragen
Als het je daarentegen nog meer in verlegenheid zou brengen om een ​​verband te zoeken dat bestaat uit uiterlijk en medeplichtigheid . Dan is een woord de enige uitweg uit de stilte lijkt, probeer dan het beste van deze situatie te maken. Onthoud dat het essentieel is om geïnteresseerd, nieuwsgierig over te komen. En open te worden gezien om alles over de ander te weten, door hem op de voorgrond te plaatsen.
Stel vragen over je interesses, over aanstaande projecten. Let op iets dat je in het verleden hebt gedeeld . Om je partner terug te brengen naar momenten van harmonie en om het ijs te laten smelten!

Lichaamstaal
De lichaamstaal bij verleiding is beslist een essentieel onderdeel van alle relaties, vooral die beginnende relaties.
Als je je in totale paniek voelt en de stilte niet klaar is om te zwermen, onthoud dan altijd om non-verbale communicatie toe te vertrouwen. Dit kan met gebaren waardoor de partner je interesse begrijpt en je verlangen om door te gaan met daten. Reik naar hem / haar, vermijd jezelf, maar zet integendeel een stap voorwaarts . En laat jezelf open en gemotiveerd zien om de grenzen van de stilte te overstijgen!


Een van de gemakkelijkste manieren om met die ongemakkelijke momenten om te gaan . Momenten waarop je gewoon niet weet wat je moet zeggen op een date, is erover praten.
Proberen te vechten of die spanning te vermijden, maakt de dingen meestal nog onhandiger en erger.
Maar als je je aandacht erop vestigt en erop wijst, lost die spanning vanzelf op. Op die manier, als dat ongemakkelijke moment komt, glimlach dan gewoon en zeg iets als:
Oh kijk, …

Je begint ongemakkelijke stiltes te zien als een grap – als iets om mee te spelen en te lachen. Op deze manier verlicht je niet alleen deze spanning. Maar vergemakkelijk je ook dingen voor de partner die, vergeet niet, zich in dezelfde situatie bevindt als jij!

Omgaan met stilte op een date: doe dynamische dingen
Hoe beheer je de stilte op een date tijdens een etentje of borrel? Je kunt gemakkelijk dekking zoeken! Inderdaad, deze situaties, hoewel romantisch, leggen veel druk op het paar tijdens een date . Het zou beter zijn om te experimenteren als je al meer zelfvertrouwen hebt.
Om de stilte te doorbreken, kiest u voor iets actiefs, dynamisch en leuks. Zoals een wandeling, een potje bowlen of minigolf of een avond in het pretpark.

Het initiatief nemen
Stilte kan voortkomen uit verlegenheid of omdat een van de twee (of zelfs beide!) Te bang is om de eerste stap te zetten en de kennis naar een meer intiem niveau te brengen. Als je je er klaar voor voelt, neem dan de touwtjes in handen en ga ervoor.

De brutaliteit is altijd goed te zien, en een minimum aan riskant. Een kus, een hand vasthouden … elk type contact dat zegt “Ik wil je”, “Ik vind je leuk”, “Blijf bij mij”, zal voor jou zijn!
Kortom, dit zijn enkele van onze tips om met stilte om te gaan tijdens een afspraak. We herinneren je er ook aan om altijd jezelf te zijn . Zeker niet te streng en negatief te zijn, vooral in het begin.
Geniet van elk moment van uw afspraak, zelfs de meest statische en stille…