Eerste date, een kleine survivalgids

Eerste date, mini-survivalgids om plezier te hebben en stress te elimineren
Wees spontaan en zorgeloos. Je moet lol hebben, onthoud dus geen strategieën: wees jezelf, want je bent gek zoals je bent!

Eerste date, hoe te kleden?
Nee, het is geen kwestie van oppervlakkig zijn of niet, want deze vraag stellen we ons allemaal min of meer. Kies de outfit zorgvuldig, maar de hoofdregel is dat jij je ook prettig moet voelen in die kleding. Uw zelfvertrouwen zal de persoon voor u het meest aantrekken. Vergeet de details niet: altijd verse pepermuntjes bij de hand en je geur die in zijn hoofd blijft. Kijk voordat je naar buiten gaat in de spiegel en voel je koel.

Er zijn geen regels voor hoe je je moet gedragen tijdens een eerste date , dus voel je vrij! Om zijn grappen te lachen, discussies te maken met je spontane manier van doen. Hem te complimenteren, flirterig te zijn en jezelf te laten complimenteren.

Wat te doen op een eerste date .

Verberg uw intelligentie niet. Toon uw sterke punten met trots maar , de persoon voor u zal gefascineerd zijn.
Deel uw passies, uw ambities, uw dromen. Je avontuurlijke en vitale kant zal een extra vonk van aantrekkingskracht zijn.

Drink niet te veel. Toegegeven, met de spanning van de eerste date wil je misschien wat meer drinken. Maar het is ook waar dat alcohol een slechte grap kan zijn … En jezelf met je gezicht naar beneden op het toilet vinden is niet echt. de meest romantische afsluiting van een eerste date.

Handen van die telefoon af! Je eerste date doorbrengen met iemand die Instagram , facebook…controleert, is niet leuk. Je kan uiteindelijk ook niet van het moment samen genieten. Dwangmatig scrollen en de berichten van je vrienden kunnen wachten tot later …

Of het nu gaat om een eerste date met een jongen of een meisje, het gezonde verstand is van toepassing. Praat zeker niet te veel over exen. Achtergrondverhaal is vreselijk verraderlijk terrein om je op een eerste date te wagen. Als je doorgaat, heb je tijd en gelegenheid om het vorige hoofdstuk te openen, maar voorlopig kun je je maar beter concentreren op de persoon voor je!

Na de eerste date … samen naar bed gaan of niet? Er is hier geen goed of fout antwoord en de keuze is aan jou. Als je er zin in hebt en je hebt er zin in, ga dan en heb plezier. Als je er geen zin in hebt, zeg ja hallo en denk er de volgende keer over na!