Spirituele vrouw zoekt een geschikte partner

Hallo daar,
Ik ben een spirituele vrouw zoekt een geschikte (levens) partner.
Leuk dat mijn kop je aanspreekt.
Eerst een beetje over mij 🙂 Ik rook niet en drink geen alcohol, eet ook vegetarisch en ga vooral met positieve dingen om, let op mijn gedachten en mijn afstemming, geloof in engelen, meesters en alle andere wezens die met ons op deze aarde leven en identificeer mij daarom als spiritueel.
Ik hou van de natuur, ik ga graag ontspannen wandelen (in het bos, in het veld, aan het water). Hou van rust en stilte en verlang naar nabijheid, warmte, geborgenheid. En veel tijd doorbrengen met een partner. Omschrijf mezelf als een vriendelijk, positief ingesteld persoon die echter erg terughoudend is, wat niet betekent dat ik niet weet wat ik niet wil;) maar met ‘nemen’ wat ik eigenlijk zou willen hebben … nou, er is nog veel ontwikkelingspotentieel;)

Als deze regels je nieuwsgierigheid hebben gewekt, kijk ik er naar uit om van je te lezen en misschien ontmoeten we elkaar gewoon voor een wandeling als we hier ideeën uitwisselen met het gevoel dat we meer over elkaar willen weten. Schrijf alsjeblieft meer dan twee regels, want dat vind ik niet erg dankbaar 🙂

Naam x1Mariska-M
Geslacht Vrouw
Leeftijd54 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Brussel
Gemeente Jette
Postuur Normaal
Afkomst Mollig
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Gemiddeld niveau
levensstijl:
Ik drink niet
Belangstelling voor:
Films, Reizen, Uit eten gaan, Boeken lezen, Natuur, Tuinieren, Astrologie